Uusimmat kuvat

Metsästysmaja Pukinranta 

Yleistä

Rantamaja sijaitsee keskellä kaunista maaseutua, Mäntyharjun Mynttilässä, rauhallisen kotijärven rannalla. Vuonna 2006 valmistuneessa rantamajassa on iso tupa, avokeittiö ja makuuhuone, iso puulammitteinen sauna, suihku ja wc. Yläkerrassa tilava parvi ja parveke. Alakerrassa löylyjen jälkeen voi vilvoitella kookkaalla terassilla tai pulahtaa uimaan muutaman kymmenen metrin etäisyydellä olevaan järveen. Varustetasoltaan maja on hyvin nykyaikainen. Nukkumapaikkoja löytyy yhteensä 8 henkilölle.

Rantamajalta tulee matkaa Mäntyharjun keskustaan n. 13km, vitostielle n. 6km ja Mikkeliin n. 45km. Rauhallisen sijaintinsa vuoksi sopii hyvin myös lapsiperheille. Lisävarusteina löytyy mm. pihakeinu, soutuvene ja kaasugrilli.

Kuvia rantamajasta löytyy kuvagalleriasta.

Vuokraus

Rantamajaa vuokrataan juhla- tai lomanviettopaikaksi ympäri vuoden kaikille halukkaille. Jouluna sekä kesäisin vuokrataan pääosin kokonaisia viikkoja, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuokraus on mahdollista. Jäsenemme voivat vuokrata majaa erittäin edulliseen jäsenhintaan. Lisätietoja vuokrauksesta, hinnoista sekä varauskalenterin voi katsoa täältä: www.huvila.net/cgi-bin/pager.cgi?huvila=1038&kieli=suomi

Vuokrausta hoitaa Pekka Liisanantti 0400 414210 (040 579 1478) pekka.liisanantti@gmail.com

Majaisäntänä toimii Maria Vihinen 040 579 1409                               marja.vihinen@gmail.com

rantamaja_1.jpg

Lisäinfoa vuokrauksesta:

Tulo- ja lähtöajat mahdollisuuksien mukaan sovittavissa.
Vuokrauspuh.nro varmimmin klo 17 jälkeen.
Hintaan lisätään 40 €/vuokraus lämmityskuluja loka-huhtikuussa.
Kesäkautena pyritään vuokraamaan mökki koko viikoksi.
Juhannusviikonlopun vuokraus sekä hinta kannattaa kysyä tarkemmin Pekalta.
Loppusiivouksesta veloitetaan 100,00 € jos vuokralainen ei itse halua siivota.
Iltavuokra on 50,00 €/ilta.
Ennakkovarausmaksu on 1/2 vuokran kokonaismäärästä, varaus on voimassa kun maksu näkyy seuran tilillä. Loppusumma maksetaan joko 2 pankkipäivää ennen vuokrausajan alkua tai tullessa käteisellä. Jos vuokralainen peruuttaa vuokrauksen, varausmaksusta puolet jää seuralle peruutusmaksuna.
Mökillä on peitot ja tyynyt kymmenelle, liinavaatteet pitää itse tuoda. Sänkyjä on kahdeksalle ja kaksi patjaa lisäksi.